Cool

Vrau 85 pacientë: Ky është denimi që merr infermieri

06/07/2019 11:55
nga:Natyra

Niels Hogel është dënuar me vdekje, pas që dyshohet se ka përdorur drogë për t’iu shkaktuar sulm në zemë pacientëve. Ai u konfirmua si vrasësi serik më i keq i gjermanëve.

Hogel punonte në klinika nëpër qytete në veri të Gjermansië, mes viteve 2000 dhe 2005. Ai përdori droga për t’iu shkaktuar sulm në zemër ndaj pacientëve në mënyrë që të shfaqte shkathtësitë e tij për rianimacion.

Duke iu adresuar Hogelit, gjykatëse në Oldenburg gjatë ditës së sotme deklaroi se krimet e tij ishin ‘përtej çdo krahasimi’.

Policia dyshon se numri final i vdekjeve që i shkaktoi Hoegeli mund të jetë mbi 200.

Por, gjykata nuk mund ta thoshte këtë me siguri sepse ishte e pamundur që viktimave t’iu bëhej autopsia meqë ishin djegur paraprakisht