12/13/2017 15:45

​​Ministri Pal Lekaj takohet me kryetarin e Vitisë, Sokol Haliti

01/05/2018 12:13

Koreja e Veriut dhe ajo e Jugut mbajnë takimin e parë zyrtar më 9 janar

Koreja e Veriut dhe ajo e Jugut janë pajtuar që më 9 janar të mbajnë takimin e parë zyrtar, për t’u dakorduar rreth mënyrës së bashkëpunimit rreth lojërav...