02/11/2018 20:49

Fotoja e këtij studenti po bën xhiron e rrjeteve sociale!

02/22/2018 09:41

Sulmi vetëvrasës që kishte cak Ambasadën Amerikane përmes fotografive dhe videove

Një sulm vetëvrasës që kishte cak Ambasadën Amerikane, ka goditur Podgoricën më mëngjesin e sotëm. Në njoftimin e lëshuar nga autoritetet mala...