01/18/2018 19:25

​Bënë vrasje e pastaj kërcëno, kjo është politikë tipike e kryezyrtarëve te Beogradit

01/30/2018 16:59

Krasniqi: Skënderbeu, ndër figurat më të lavdishme të historisë shqiptare

Figura e Gjergj Kastriotit-Skënderbeu, u çmua lart në Konferencën e Federatës së Paqes Universale, e cila për temë kishte “Skënderbeu, Liria dhe Paqja”.