12/11/2017 22:57

Kur Egzona del në mbrëmje me Albatritin, ja si vishet për të

12/27/2017 15:43

Kjo bionde i bën konkurrencë Egzonës së Albatritit

Ndonëse është çifti më i përfolur , por gjithmonë për diçka pozitive Egzona dhe Albatriti janë prindër të vajzës Amelia, shkruan Kosovarja. E ...