Cool

Shefi kap punëtoren duke fjetur në orar të punës, shikoni çfarë i bënë

06/11/2019 19:06
nga:Natyra

Një situatë aspak e zakontë ka ndodhur në Sidney të Australisë.

Kamerat e sigurisë së lokalit, regjistruan duke fjetur punonjësen e pastrimit gjatë orarit të punës, e cila pasi kishte përfunduar punët, e kishte zënë gjumi në divanin e lokalit.

I informuar për këtë akt të punonjëses së tij, pronari i lokalit ka reaguar në mënyrën që askush nuk e priste.

Të gjithë menduan se ai do të nervozohej, por ai bëri të kundërtëne kësaj, pasi publikoi fotografinë e pastrueses në rrjetet sociale, tha se ajo ka të drejtë që të flejë në mënyrë që të rifitojë fuqinë e humbur.

Ja çfarë shkruante bashkangjitur fotos:

“Jeta është e vështirë shumë herë. Meqë puna u bë atëherë nuk ka asnjë problem që pastruesja të flejë gjumë dhe të shplodhet”.

Përdoruesit e internetit e kanë përgëzuar këtë shef dhe kanë kërkuar që dhe të tjerët të marin shembull prej tij.

 

 

07/18/2018 21:09

Shefi ia falë punëtorit veturën e tij, pasi eci 30km për në punë