Showtime

Sahidja shkrihet pas burrit të saj, ky detaj e tregon atë!

02/13/2018 15:15
nga:N S

Çifti po duket shumë bukur rrugëve të Gjermanisë.

Motrat Mustafa, janë disa prej këngëtareve më të pëlqyera nga adhuruesit e muzikës popullore dhe asaj zbavitëse.

Së fundmi Sahidja, ka publikuar një fotografi të bukur përkrah bashkëshortit.

Çifit po duket shumë bukur duke ecur dorë për dore rrugëve të Gjermanisë.

Ajo që bie në sy është se Sahidja nuk ia ndan sytë bashkëshortit të saj.

09/12/2018 11:24

Motrat Mustafa prezantojnë nënën