Lajme

Pse protestohet sot në Pejë?

07/12/2019 08:13
nga:A. R.

Sot në Pejë, banorët do të protestojnë për të kundërshtuar ndërtimin e autostradës Pejë-Zahaq.

Këta po kërkojnë zhbllokimin e rrugëve dhe krijimin e kushteve për qarkullim të lirë.