Cult

Promovohen dy libra të ri për Adem Demaçin

02/26/2018 07:51
nga:M H

Me rastin e 82-vjetorit të lindjes së veprimtarit Adem Demaçi, përurohen librat e përgatitur nga Selatin Novosella “Viti i Adem Demaçit” dhe “Demaçi- njeri i lavdisë”.

Promovimi i librave bëhet në Institutin Albanologjik të Prishtinës, në ora 12.00.

03/15/2018 21:40

Bernard Kouchner flet për transformimin e Thaçit, ja si e quan atë