Showtime

Nazirja kur del në kafe bëhet tamam si një vajzë e re (Foto)

02/13/2018 15:27
nga:N S

Nazire Tekin është roli me të cilin aktroja turke, Zeynep Aytek Metin u njoh edhe me publikun shqiptar.

Shumë vite të jetës së saj ia dhuroi filmit dhe aktorja turke tanimë është drejt pensionimit.

E keni njohur si një grua të moshuar, por kur Nazirja del në qytet, e merr vëmendjen e të gjithëve.

Një grua simptaike që I skuq buzët kur del në kafe, aktorja bën që të fitojë zemrat e të gjithë atyre që e njohin përmes ekranit edhe në përdishmëri.

01/16/2018 14:18

Shikoni çfarë zonje është në realitet “Nazirja”