Cool

NASA iu dha drogë merimangave, këto janë rezultatet e çuditshme

08/07/2019 22:19
nga:Natyra

Agjencia hapësinore amerikane NASA i ushqeu merimangat me doza të moderuara të substancave narkotike si marihuana, si dhe me kafeinë.

Kjo, për të parë se çfarë efekti do kishte në krijimin e rrjetave përgjatë ndikimit të stimulantëve.

NASA ka publikuar rezultatet e eksperimentit të saj të çuditshëm në vitin 1995, të cilat cilësohen si mjaft të çuditshme.

Ju mund të shihni krijimet abstrakte më poshtë, duke përfshirë rrjetat nga merimangat e ushqyera me marihuanë, kafeinë dhe hidrat të klorit.

Merimangat që ishin nën ndikim të marihuanës bënin rrjeta kreative.

Merimangat e ekspozuara ndaj kafeinës krijonin rrjeta të ç’orientuara.