Cult

“Mapping of the Obscurity”, ekspozita që sintetizon formën e artit të animacionit me atë tradicional

06/14/2019 16:54
nga:Gazeta Blic

“Mapping of the Obscurity”, është një ekspozitë/instalacion që sintetizon formën e artit të animacionit me atë tradicional.

Mesazhi është të bëhet një eksperiment se si mund të përpiqemi të përcaktojmë hapësira të panjohura arkitekturore, me shtimin e qasjeve të ndryshme kërkohet të zhvillohet një instalacion që ne e udheheqim dhe formojmë një dimension të ri të vizitorit për të kuptuar / parë.

Nga forma tradicionale e artit të profesorit FERID MORINA deri në atë abstrakte, duke përfshirë edhe kuptimin arkitekturor; shkallen e njeriut.

Ekspozita do të hapet të hënën me datën 24 qershor në Muzen Kombëtar të Kosovës.

exhibition designer/architect BENART SHALA

https://www.facebook.com/events/702578756866191/