Lajme

Kompania kosovare ndan 10 BURSA për studentë Bachelor dhe Master dhe i punëson që nga viti i parë

09/10/2019 12:29
nga:Gazeta Blic

Kolegji Universum në bashkëpunim me Albina Dyla Company hap thirrjen për 10 BURSA të plota për 10 studentë në Prishtinë dhe Gjakovë. Bursat vlejnë për studime në programin Bachelor dhe Master.

Apliko tani https://bit.ly/2HuFzbg

Studentët përfitojnë FINANCIM të plotë të studimeve dhe PUNËSIM në “Albina Dyla Company” në Menaxhim të Shitjes, Menaxhim të Prodhimit, Menaxhim të Rrjeteve Sociale, Menaxhim të Burimeve Njerëzore dhe IT. Projekt ky i Kolegji Universum në bashkëpunim me Albina Dyla Company për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë.

Aplikuesit do ti nënshtrohen testit vlerësues dhe intervistës. Regjistrohu këtu https://bit.ly/2HuFzbg për pjesëmarrje në test vlerësues. Fito BURSË të plotë studimi dhe PUNËSIM 100% të garantuar‼️ Afati i fundit për aplikim 15 Shtator 2019;

Për më shumë informata ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram, apo kontaktoni në [email protected].

01/07/2020 12:58

Kolegji Universum ka hap thirrjen për punë praktike me pagesë në Turqi