Lajme

Komisioni për Telekomin paralajmëron të tjera intervista për sot

07/12/2019 08:24
nga:A. R.

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të vijojë me të tjera intervistime.

Për sot është paraparë intervistimi i Anton Berishës, ish-kryetar i bordit të ART-së.

Pastaj do të intervistohet Abdullah Havolli, inxhinier në Telekomin e Kosovës.