Fit&Sexy

Këto gjëra ju ndihmojnë të luftoni diabetin

03/13/2019 18:12
nga:A. R.

Diabeti është një sëmundje gjithnjë e më e zakonshme në botë. Për vite të tëra, ilaçet u konsideruan si opsion i vetëm për këtë sëmundje dhe tani gjithnjë e më shumë studime kanë treguar se diabeti i tipit 2 mund të “kthehet”.

Ndryshimet në dietë dhe humbja e peshës janë vetëm disa nga gjërat që ndihmojnë në kthimin e sheqerit në gjak, dhe njerëzit nuk duhet të pinë ilaçe në baza ditore, transmeton KosovaPress.

Këto janë gjërat mund t’ju luftoni diabetin:

1.Humbni peshë

2. Ushqimi me kalori të ulët është opsioni më i mirë

3. Vraponi