Cool

Frizurë shumë të bukur për dy minuta! Ju nevojitet vetëm një laps i thjeshtë (Video)

03/12/2018 14:55
nga:FL.B

Ide e shkëlqyeshme për rezultat fenomenal!

Dëshironi t’i bëni frizurë atraktive por të lehtë princeshës suaj? Atëherë provoni këtë truk të lehtë!

Lidhni bisht, pastaj kalojeni lapsin e thjeshtë nëpër të.

Ndani flokët në dy tufa, njërën nga ana e majtë dhe tjetrën nga e djathta, dhe nxirrni sipër lapsit.

 

Pastaj ndani tufën e djathtë në gjysmë dhe njërën gjysmë kalojeni në anën e majtë, veproni njësoj edhe pjesën tjetër të tufës nga ana e djathtë në të majtën, qiteni pjesën e flokëve të lëshuara mbi laps dhe atë qiteni në anën e majtë.

Përsëriten procedurën nga ana e jashtë në të djathtën he vazhdoni ashtu derisa të thurni tërë flokët.

Forconi me llastik. Tërhiqeni lapsin, dhe lidheni tepricën e gërshetit nga ana e poshtme.

Ide e shkëlqyeshme, apo jo?

07/24/2018 07:09

Sekreti i lashtë i flokëve fantastike