Cool

Fotografi të peshkaqenit që ha “gjithçka që i prenë rrugën”

10/23/2019 07:11
nga:Natyra

Fotografitë mbresëlënëse të realizuara të një peshkaqeni të rrezikshëm kanë marrë vëmendjen e medieve ndërkombëtare.

Euann Rannachan, 34-vjeçar, ka dalë ballë për ballë me qindra peshkaqenë përgjatë karrierës së tij, gjë për të cilën thotë se nuk frikësohet aspak, transmeton lajmi.net.

Kapjet e mrekullueshme të predatorit më të rrezikshëm të natyrës shfaqin në pak dhëmbët e mprehtë dhe madhësinë e gojës së tij.

Rannachan ka një diplomë në Ilustrimet Tradicionale nga Akademia e Artit në San Francisko dhe ka zotëruar mjete të tjera të tilla si akriliku, teknikat e ajrit, furça, skica lapsi dhe boja.