Showtime

E quan veten filozof marksist dhe reper: Shqiptari që i rrëmbeu mikrofonin këngëtarës në Eurovision tregon arsyen

05/16/2018 18:06
nga:F.B

Pak ditë më parë në skenën e Eurovizionit, përveçse tre shqiptarëve që konkurruan për shtetet të ndryshme hipi edhe një shqiptar i katërt.

Konstanin Bouki është 30-vjeçari që hipi në skenë teksa këndonte këngëtarja britanike, SuRie, duke ia rrëmbyer mikrofonin kësaj të fundit.

Konstanin Bouki ka emigruar në Londër prej disa vitesh dhe e quan veten rreper, filozof dhe adhuron marksistët dhe Che Guevaran.

Në intervistë për tch, ai deklaron se gjesti i tij ka ardhur në një formë revolte kundër korrupsionit dhe shtypjes së njerëzve nga pushteti.

07/12/2018 21:13

6 të dënuar për vdekjen e shqiptarit në Itali