Cool

E fiksuar pas ngjyrës jeshile, 74-vjeçarja i habit të gjithë

03/12/2018 10:02
nga:M H

Elizabeth Sweetheart, 74 vjeç është e fiksuar në ngjyrën e jeshile.

Gjërat e saj, gardëroba dhe gjithçka është në këtë ngjyrë. Ajo ka treguar se fillimisht ka bërë flokët me këtë ngjyrë dhe më vonë gjithcka rreth saj u shëndrrua në këtë ngjyrë.

“Çdo gjë duhet të jetë e gjelbër. Edhe burri im i cili nuk është gjelbërosh ka filluar ta dojë këtë”, ka thënë ajo.

Ajo ka treguar se gjithmonë e ka dashur këtë ngjyrë dhe mundohej ta kishte në gardërobën e saj. Elizabeth po ashtu ka treguar se një ditë e zakonshme e saj fillon me këtë ngjyrë, kur zgjohet dhe shkon në kuzhinë ndëz dritat dhe gjithcka bëhet jeshile.

11/28/2018 11:15

Ky shtet ia lë në duar udhëheqjen e ushtrisë një gruaje