Lajme

Haradinaj: Kosova është duke treguar përmirësime në raport me lirinë e shtypit.

04/18/2019 22:51
nga:Gazeta Blic

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka thënës e Kosova është duke treguar përmirësime në raport me lirinë e shtypit.

Haradinaj në një postim në Facebook ka përshëndetur raportin e organizatës “Reporterët pa Kufij” që ka renditur Kosovën në vendin e 75-të nga 180 vende në botë sa i përket lirisë së shtypit për vitin 2019.

Postimi i Haradinajt:

Inkurajues dhe për t’u përshëndetur raporti më i ri i organizatës “Reporterët pa Kufij” që ka renditur Kosovën në vendin e 75-të nga 180 vende në botë sa i përket lirisë së shtypit për vitin 2019.

Mediat e lira janë shtyllë e një shoqërie demokratike dhe në këtë drejtim Kosova është duke treguar përmirësime. Një peizazh i medias solide dhe pluraliste nënkupton që demokracia jonë po forcohet dhe pjekur në një drejtim të mirë.

01/08/2020 07:41

Skandal: Agjencia Shtetërore në Shqipëri, Kosovën e paraqet si pjesë të Serbisë