Showtime

I dashuri Dua Lipës reagon pas lajmeve për tradhti: Kam qenë në një bar të homoseksualëve

06/13/2018 20:00
nga:FL.B

Pas lajmit të publikuar nga tabloidi ‘The Sun’ mbi tradhëtië e mundshme të Duas në një prej pubeve të Londrës ka reaguar i dashuri i këngëtares, Isaac Carew.

Përmes një postimi të gjatë në Instagram, ai ka dhënë versionin e tij mbi ngjarjen.

Më poshtë reagimi i plotë:

Unë nuk do të doja që ju të mendoni se Dua është në një marrëdhënie me dikë që nuk e do dhe respekton atë. Unë e Dua dhe unë kemi rënë në duart e tabloidëve duke shkaktuar dramë dhe duke na lidhur me njerëz të ndryshëm kur nuk ka thjesht asgjë atje.

Unë kam qenë në një bar të homoseksualëve që vallëzoja me një mik dhe është shfaqur në një dritë të keqe. Nuk ishte duke u puthur dhe isha i zhgënjyer për vallëzimin edhe për një moment të shkurtër duke pasur parasysh mënyrën se si u portretizua.

Ishte një klub i zhurmshëm dhe unë flisja me të në veshin e saj. Mos besoni gjithçka që shihni, sepse këta njerëz paguhen për të krijuar dramë.Jemi shumë të lumtur që po kthehemi së bashku.

Kemi kaluar 3 vjet e gjysmë lumturi së bashku me besnikërinë dhe dashurinë dhe asnjëherë nuk u shkatërruam, sepse kemi pasur probleme të tilla, për shkak se kemi konflikte dhe nuk jemi në gjendje të jemi së bashku. Për fat të mirë lëkura jonë është më e ashpër dhe dashuria është më e fortë se kjo.

I wouldnt want you to think that Dua is in a relationship with someone who doesnt love and respect her. She wouldn’t stand for it. Both Dua and I have fallen into the hands of tabloids causing drama and linking us to different people when there is simply nothing there. I’m in a gay bar dancing with a friend and its been shown in a bad light. There was no kissing and im disappointed at myself for even dancing for a brief moment given the way it was portrayed. It was a loud club and i was talking to her in her ear. Don’t believe everything you see because these people are paid to create drama. We are very happy being back together. We spent 3 and half years happily together with loyalty and love and we never broke up in the first place because we had problems like that we broke up because of scheduling conflicts and not being able to be together. Luckily our skin is tougher and love is stronger than this.

A post shared by ISAAC CAREW (@isaaccarew) on

07/16/2018 11:55

Dua Lipa fotografohet e ulur mbi prehrin e të dashurit i cili qëndronte i shtrirë