2 javë më parë

Hisen Berisha kundërshton fuqishëm idenë për shkëmbimin e territoreve: Është matematikë e keqe dhe e rrezikshme për Kosovën!

2 javë më parë

​Hisen Berisha kundërshton fuqishëm idenë për shkëmbimin e territoreve: Është matematikë e keqe dhe e rrezikshme për Kosovën!