03/29/2018 13:50

Nji film, për Vuçiçin!

04/06/2018 18:37

Arsimi i mirëfilltë thjeshtë e pastron mediokritetin dhe injorancën e pushtetmbajtësve

1. Tema që po pretendoja ta “kapi” në objektiv, padyshim që më nxiti dhe provokojë rëndë është ajo me mungesën e një debati...