Cult

“Born to Ride”, 300 motoristë “pushtojnë” Korçën

05/26/2019 16:56
nga:Natyra

300 motoristë nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, u bënë pjesë e edicionit të parë të “Born to Ride”, një iniciativë e Riders Legend Korça.

Njē event fantastik, parakalim plot adrenalinë, atmosferë dhe emocione, në qendër të qytetit të Korçës.

Aktiviteti mblodhi me qindra qytetarë që u bënë pjesë e atmosferës së krijuar, ndërkohë që kaluan një ditë të këndshme pushimi.

Festa e madhe e motoçiklistëve u pasurua edhe me muzike paradë, shoë motorash dhe argëtim