Geek

Bie Snapchat, shkaku i ndryshimeve në dizajn

02/15/2018 23:12
nga:FL.B

Rrjeti social Snapchat ka rënë për shkak të një aplikacioni i cili ka dështuar të funksionoi.

Në fillim ishte menduar se përdoruesit e kësaj media sociale do të përballen me ndonjë ndryshim, por nuk ka ndodhur kështu.

Përdoruesit e këtij rrjeti social sonte ishin në ankth për shkak të problemeve të vazhdueshme të aplikacionit.

Ky problem vjen papritur derisa krijuesit e këtij rrjeti social kanë paralajmëruar në mënyrë kontraverse ridizajnimin e tij, gjë që kishte shkaktuar edhe pakënaqësi tek përdoruesit e aplikacionit.

Se Snapchat kishte probleme, lajmi doli në Tëitter ku faji i mbeti dizajnit të ri të aplikacionit.

Edhe kompania e pranoi vetvetiu se janë të alarmuar me problemet dhe janë “duke punuar për t’i rregulluar ato”.